Suomen ensimmäinen K-citymarket avattiin jo vuonna 1971 Lahden Paavolaan ja se on siitä asti palvellut suomalaisia ympäri Suomen.

K-citymarketteja on tällä hetkellä 81 kappaletta lähes kuudellakymmenellä paikkakunnalla. K-citymarketista löydät Suomen monipuolisimman ja laajimman valikoiman elintarvikkeita, käyttötavaroita sekä merkkituotteita.

K-citymarket

Kauppiasyrittäjät varmistavat myös pientuottajien ja lähiruoan tarjonnan myymälöissä. Viikottain vaihtuvat tarjoukset ovat varmasti ajankohtaisia ja edullisia kuluttajalle. Mitä tahansa etsitkin, löydät sen varmasti K-citymarketin laajasta valikoimasta. K-citymarket-ketju on aloittanut vuonna 2015 suuren uudistuksen, jossa kaikki ketjun kaupat uudistetaan vuoden 2018 loppuun mennessä. Tavoitteena on luoda 81 erilaista, valikoimaltaan ja palveluiltaan oman asiakaskuntansa näköistä K-citymarkettia.

Tavaratalon valikoimiin kuuluu elintarvikkeita, vaatteita, vapaa-ajan tuotteita, urheilutarvikkeita ja kodintuotteita ja uudistuksessa panostetaan erityisesti kauppojen tuoreosastoihin, monipuoliseen valikoimaan ja asioinnin helppouteen. Lisäksi käyttötavaraosastoilla keskitytään erityisesti päivittäiseen asiointiin liittyviin tuoteryhmiin, kuten ruoanvalmistusvälineisiin, päivittäiskosmetiikkaan, kukkiin, kirjoihin ja paperitarvikkeisiin. Kauppojen yhteyteen on tarkoitus avata myös Postin ja DHL:n palveluita sekä Starbucks-kahviloita. K-citymarket kuuluu Kesko Oyj:n alaisuuteen.