Teknikmagasinet on Suomeen vuonna 2008 rantautunut ruotsalainen viihde-elektroniikan vähittäismyyntiketju.

Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa viihde-elektroniikkaa, matkapuhelimia, vartalonhoitotuotteita sekä datatarvikkeita.

Teknikmagasinet

Tekniskmagasinet on perustettu vuonna 1989. Sen perustivat Bengt-Åke Printz, Urban Printz sekä Jannis Östlund. Vuoteen 2003 asti Teknikmagasinetin omistajiin kuuluivat yrityksen ainoastaan alkuperäiset perustajat. Tammikuun alusta vuonna 2004 yhtiön omistussuhteet muuttuivat ja yrityksen omistajiksi tulivat pääomasijoitusyhtiö 3i, Bo Lundqvist sekä ryhmä yrityksen omia työntekijöitä.

Perustajien haaveena ja tavoitteena oli luoda koko maan kattava myymäläketju, jossa myytäisiin hauskoja ja jännittäviä elektroniikkalaitteita ja joukosta erottuvia harvinaisuuksia. Nykyään yrityksellä on yhteensä yli 130 myymälää Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa.

Vuonna 2008 yritys avasi ensimmäisen myymälänsä Vantaan Jumbossa ja toisen Kamppiin vuonna 2009. Kolmas myymälä avautui sekin kauppakeskukseen, Espoon Iso-Omenaan. Tämän lisäksi myymälöitä on myös Lempäälässä, Oulussa ja Turussa. Yrityksellä on kivijalkamyymälöiden lisäksi verkkokauppa sekä postimyynti.