Tokmanni kuuluu Tokmanni-Group Oyj:n alaisuuteen, joka on Pohjoismaiden suurin käyttötavaroiden myyntiin keskittynyt halpakauppaketju.

Tokmanni on Suomen suurin halpakauppaketju. Yli 175 myymälää helpottaa suomalaisten arkea ja juhlaa tarjoamalla monipuolisen ja ajankohtaisen valikoiman kotimaisia ja kansainvälisiä merkkituotteita sekä muita laadukkaita tuotteita – tietysti edulliseen hintaan.

Tokmanni

Vuonna 1989 perustetusta Tokmannista tuli halpakaupan markkinajohtaja Suomessa tammikuussa 2006 yhtiön ostettua Tarjousmaxi Oy:n (Tarjoustalot, Maxi-Makasiinit ja Maxi-Kodintukut) koko osakekannan ja Robinhoodin liiketoiminnot. Yksi yrityksen arvoista onkin ”Uskallamme uudistua”. Tällä hetkellä yrityksen palvelussa työskentelee yli 3000 työntekijää, yli 175 myymälässä. Tokmannilla on myös verkkokauppa ja yrityksen osakkeet on listattu pörssiin. Tokmanni-myymälät myyvät yleensä myös kuivaelintarvikkeita, mutta osan myymälän valikoimaan kuuluvat myös tuore-elintarvikkeet. Ketjulla on myös omia merkkejä: Iisi-päivittäistavarat ja Priimaelintarvikkeet.

Tokmannin vahvuuksia ovat muun muassa edullisuus, laaja tuotevalikoima sekä valtakunnallinen myymäläverkosto. Tokmanni löytyykin niin isoista kasvukeskuksista, kuin pienemmistä taajamista.