Verkkokauppa.com on Suomen suurin verkossa toimiva suomalainen vähittäiskauppa.

Sen tuotevalikoimaan kuuluvat tietotekniikka, viihde-elektroniikka, kodinkoneet, puhelimet, pelit ja uusimpana lemmikkien ruoat. Verkkokaupan lisäksi sillä on myymälöitä Helsingissä, Pirkkalassa, Oulussa ja Raisiossa.

Verkkokauppa

Verkkokauppa on perustettu vuonna 1992. Vuonna 2017 yhtiön liikevaihto oli 432 miljoonaa euroa ja liikevoitto 11,7 miljoonaa euroa. Nykyisen Verkkokauppa.comin virallinen nimi oli vuoteen 2008 asti Arctecho Oy. Nimi vaihtui samalla, kun yritysmuoto vaihtui julkiseksi osakeyhtiöksi. Verkkokaupan perusti Samuli Seppälä joka on nyttemmin jäänyt sivuun tehtävästään toimitusjohtajana ja nykyinen toimitusjohtaja on Panu Porkka.

Verkkokauppa.com Oyj listautui Helsingin pörssin First North -listalle huhtikuussa 2014. First North -markkinapaikka on tarkoitettu pienemmille yrityksille.

Kauppakeskus Ruoholahden myymälä avattiin vuonna 2004, Pirkkalan myymälä avattiin vuonna 2006 ja Oulun Kaakkurin myymälä siitä kahden vuoden päästä, vuonna 2008. Verkkokauppa.comin Helsingin Ruoholahden myymälä muutti Länsisatamaan, Jätkäsaareen, uusiin valtavan kokoisiin toimitiloihin vuonna 2011.