K-market tarjoaa asiakkailleen monipuoliset palvelut ja tuoreet valikoimat aidosti läheltä.

K-market on Keskon tytäryhtiö ja päivittäistavaraketju, joka käsittää pieniä ja keskikokoisia elintarvikekauppoja. K-marketeissa on käytössä Plussa bonusjärjestelmä sekä kaupan oma Pirkkaniminen tuotevalikoima.

K-market

Ketju perustettiin vuonna 1993, kun K-ryhmä (Ruokakesko) kokosi kauppansa valtakunnallisten ketjujen alle. K-Market-myymälöitä on suurimmaksi osaksi kaupunkien keskustoissa, lähiöissä ja maaseututaajamissa. Kauppoja löytyy myös Nesteen huoltoasemilta. K-market ketju on Keskon kolmesta päivittäistavaraketjusta myymälöiden määrältään selvästi suurin – kauppoja on eri puolella Suomea peräti yli 800 kappaletta. K-Marketien määrä lisääntyi merkittävästi vuosina 2016 ja 2017, koska pääosa Siwoista ja Valintataloista muutettiin tällöin KMarketeiksi.

K-Marketeissa, kuten muissakin K-ryhmän kaupoissa, toimii itsenäinen yrittäjä eli kauppias. KMarketin logo ja myymäläilme uudistettiin keväällä 2016 ja uudessa ilmeessä korostuukin oranssi väri. Uudistuksen tarkoitus on kiinnittää huomioita lähialueen asukkaiden toiveisiin.