Kultajousi on kello- ja korualan vähittäiskauppaketju.

Sen myymälät palvelevat noin 100 paikkakunnalla Suomessa ja Ruotsissa. Kultajousi on Suomen suurin kello- ja jalometallialan ketjuyritys.

Kultajousi

Kultajousi kuuluu Pohjoismaiden suurimpaan korujen ja kellojen vähittäiskauppaan keskittyvään konserniin, jolla on myymälöitä yhteensä noin 300. Konserniin kuuluvat Westerback- ja Kultajousimyymälät Suomessa, sekä Guldfynd, Hallbergs Guld ja Albrekts Guld-myymälät Ruotsissa. Kaikki myymälät ovat yrityksen omistuksessa ja niistä vastaa myymäläpäällikkö.

Kultajousen päätuotteet ovat kotimaiset sekä ulkomaiset korut ja kellot. Kultajousi-myymälöiden lisäksi liikkeellä on erikoisliikkeitä, ns. Elegance Kultajousi-myymälöitä suurimmilla paikkakunnilla, jotka palvelevat laajennetulla merkkituotevalikoimalla. Kultajousi jakaa tuotekuvastoja 6-8 vuodessa kuluttajille, josta asiakkaat pääsevät katsomaan tämän hetken tarjonnan. Yritys kiinnittää huomiota myös vastuullisuuteen. Esimerkiksi koruissa myytävien timanttien toimittajilta vaaditaan sitoutumista Kimberley prosessiin, joka keskittyy estämään ns. konfliktitimanttien maahantuonnin.